Ryhmät

Avoimissa vertaistukiryhmissä omaisilla on mahdollisuus tavata toisiaan ymmärtävässä ilmapiirissä ja saada tukea sekä läheisen sairauteen liittyvissä asioissa että tukea omaan jaksamiseensa. Avoimissa ryhmissä on ohjaajana joko yhdistyksen työntekijä tai vapaaehtoinen vertaisohjaaja.

 

Vaasan seudun ryhmät

Äidit- keskusteluryhmä

Äidit -ryhmä on avoin vertaistukiryhmä äideille, joiden lapsi on psyykkisesti sairastunut.
Ryhmässä vertaisohjaaja.

 

Äijä kahvila

Yhdistys etsii ohjaajaa miesten ryhmää, olisitko sinä kiinnostunut tästä vapaaehtoistyöstä?

Syömishäiriötä sairastavien läheisille tarkoitettu keskusteluryhmä

Oletko syömishäiriöön sairastuneen omainen tai läheinen ja haluat jakaa kokemuksia muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa? Tule mukaan läheisten vertaisryhmään.

Marjan keskusteluryhmä

Luottamuksellista keskustelua ryhmässä. Ryhmässä on tällä hetkellä omaisia, joilla on joku läheinen sairastaa eli ryhmään voi tulla mukaan kuka tahansa. Ryhmässä voi olla niin kauan kun itse kokee sen tarpeelliseksi.

Prospect -koulutus omaisille

Prospect vertaisryhmä malli avaa uusia näköaloja henkilölle, jolla on omakohtaisia kokemuksia mielenterveyskuntoutujan omaisen tai läheisenä.

Sisarusryhmä

Avoin ja luottamuksellinen ryhmä on tarkoitettu omaisille, joiden sisarus sairastaa psyykkisesti. Tule jakamaan kokemuksia ja voimaantumaan vertaistuesta. Ryhmässä voi olla niin kauan kun itse kokee sen tarpeelliseksi.

Prospect plus

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka ovat aiemmin osallistuneet Prospect -ryhmään.

ABC koulutus

Omaisen ABC-koulutus on tarkoitettu sinulle, jonka läheisellä on mielenterveys- tai mielenterveys- ja päihdeongelmia.

verkkoryhmä

Kaikille, jotka ovat huolissaan läheisen mielenterveydestä tai omasta jaksamisestaan.

Kokkolan seudun ryhmät

 

Kokkolan vertaistukiryhmä

Kokkolan vertaistukiryhmässä pääset keskustelemaan muiden omaisten kanssa. Ryhmästä saat vertaistukea ja pääset keskustelemaan avoimesti

Toholammin keskusteluryhmä

Toholammin keskusteluryhmässä pääset keskustelemaan muiden omaisten kanssa. Ryhmästä saat vertaistukea ja pääset keskustelemaan avoimesti

Vetelin keskusteluryhmä

Vetelin keskusteluryhmässä pääset keskustelemaan muiden omaisten kanssa. Ryhmästä saat vertaistukea ja pääset keskustelemaan avoimesti

Pin It on Pinterest