Ryhmät

Avoimissa vertaistukiryhmissä omaisilla on mahdollisuus tavata toisiaan ymmärtävässä ilmapiirissä ja saada tukea sekä läheisen sairauteen liittyvissä asioissa että tukea omaan jaksamiseensa. Avoimissa ryhmissä on ohjaajana joko yhdistyksen työntekijä tai vapaaehtoinen vertaisohjaaja.

 

 

Vaasan seudun ryhmät

Äidit- keskusteluryhmä

Äidit -ryhmä on avoin vertaistukiryhmä äideille, joiden lapsi on psyykkisesti sairastunut.
Ryhmässä vertaisohjaaja.

 

Äijä kahvila

Ryhmässä on vapaaehtoinen ohjaaja. Ryhmässä käy eri vierailijoita miesten toiveiden mukaan ja ryhmä tekee myöskin omia pieniä tutustumisia eri paikkoihin omien mieltymysten mukaan!

Syömishäiriötä sairastavien läheisille tarkoitettu keskusteluryhmä

Oletko syömishäiriöön sairastuneen omainen tai läheinen ja haluat jakaa kokemuksia muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa? Tule mukaan läheisten vertaisryhmään.

Marjan keskusteluryhmä

Luottamuksellista keskustelua ryhmässä. Ryhmässä on tällä hetkellä omaisia, joilla joko lapsi/puoliso/läheinen sairastaa. Ryhmässä voi olla niin kauan kun itse kokee sen tarpeelliseksi.

Prospect -koulutus omaisille

Prospect vertaisryhmä malli avaa uusia näköaloja henkilölle, jolla on omakohtaisia kokemuksia mielenterveyskuntoutujan omaisen tai läheisenä.

Sisarusryhmä

Avoin ja luottamuksellinen ryhmä on tarkoitettu omaisille, joiden sisarus sairastaa psyykkisesti. Tule jakamaan kokemuksia ja voimaantumaan vertaistuesta. Ryhmässä voi olla niin kauan kun itse kokee sen tarpeelliseksi.

Prospect plus

Ryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka ovat aiemmin osallistuneet Prospect -ryhmään.

ABC koulutus

Omaisen ABC-koulutus on tarkoitettu sinulle, jonka läheisellä on mielenterveys- tai mielenterveys- ja päihdeongelmia.

Kokkolan seudun ryhmät

 

Kokkolan vertaistukiryhmä

Kokkolan vertaistukiryhmässä pääset keskustelemaan muiden omaisten kanssa. Ryhmästä saat vertaistukea ja pääset keskustelemaan avoimesti

Minnan keskusteluryhmä Kokkolassa

Keskusteluryhmässä pääset keskustelemaan muiden omaisten kanssa. Ryhmästä saat vertaistukea ja pääset keskustelemaan avoimesti

Vetelin keskusteluryhmä

Vetelin keskusteluryhmässä pääset keskustelemaan muiden omaisten kanssa. Ryhmästä saat vertaistukea ja pääset keskustelemaan avoimesti

Verkkoryhmät

 

verkkoryhmä

Oletko huolissasi läheisesi mielenterveydestä tai omasta jaksamisestasi psyykkisesti oirehtivan rinnallakulkijana? Älä jää yksin huolehtimaan, vaan tule mukaan mielenterveysomaisten verkkovertaistukiryhmään!

online Peer Support Group for relatives of those with mental ill health

Mental ill health can affect the whole family. In this group we will create a supportive space for sharing and processing these experiences.

 

For more information

avoin chat mielentervysomaisille

Verkossa joka keskiviikko klo 17–19 kokoontuva avoin ryhmä. Chat tarjoaa mahdollisuuden käydä vertaistuellisia keskusteluja samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Pin It on Pinterest