Opiskelijat

”Täällä ei ole tekemisen puutetta.”

”Harjoittelupaikka jossa tuntee kuuluvansa joukkoon”

Tältä sivulta löydät tietoa opiskelijoille. Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan opiskelijaryhmiä ja harjoittelijoita. Tilaamme myös opinnäytetöitä.

Opiskelijaryhmät

Yhdistyksemme ottaa mielellään vastaan opiskelijaryhmiä. Tutustumiskäynnillä kerromme toiminnastamme. Jos mahdollista tarjoamme myös opiskelijoille mahdollisuuden kuulla kokemusasiantuntijaa.

Opiskelijakäynneillä pyrimme tekemään tulevat ammattilaiset tietoiseksi yhdistyksestämme ja omaisten tilanteesta.

Harjoittelu

Meillä voit suorittaa opintoihisi liittyviä harjoitteluita esimerkiksi sosionomi-, sairaanhoitaja tai lähihoitaja alan opinnoissa.

Tavoitteemme on että, harjoittelu yhdistyksessämme antaa sinulle uusia näkökulmia ja taitoja. Pyrimme aina suunnitelemaan harjoittelun yhdessä opiskelijan kanssa niin, että juuri sinä koet, että harjoittelustasi tulee antoisa.

Jos olet kiinnostunut harjoittelusta yhdistyksessämme kannattaa sinun olla yhteydessä meihin hyvissä ajoin.

Opinnäytetyöt

Meille on mahdollisuus tehdä opinnäytetyö esimerkiksi sosionomi- tai sairaanhoitaja opintoihin liittyen.

Opinnäytetyön aiheet voivat esimerkiksi  käsitellä psyykkisesti sairastuneiden läheisten asemaa palvelujärjestelmässä tai miten palvelujärjestelmää voisi kehittää vielä enemmän omaislähtöiseksi. 

Opinnäytetyön voi myös tehdä nuortentoimintaamme ja silloin aiheet voivat esimerkiksi käsitellä nuorten omaisten tilanetta, miten koulu voi tukea perheitä joissa on mielenterveysongelmia tai toiminnallisia menetelmiä kouluille. 

YHTEYSTIEDOT

Leena Pakkanen
Leena Pakkanen

Toiminnanjohtaja / Verksamhetsledare

Pin It on Pinterest