Etsimme nyt työyhteisöömme työntekijää vuodeksi! Jos olet kiinnostunut saamaan vähän työkokemusta ja kiinnostunut tekemään töitä nuorten kanssa niin tämä on paikka sinulle! 

Työ on STM:n Paikka auki avustusohjelma, joten edellytyksenä on, että olet työelämän ulkopuolella, sinulla ei ole opiskelupaikka ja olet alle 30 vuotias. (lisätietoja https://www.paikka-auki.fi/) 

Toivomme että olet innokas, itsenäiseen työskentelyyn pystyvä, kaksikielinen henkilö. Sinulla on hyvä kyky kohdata omaisia, joilla on psyykkisesti sairastuneita läheisiä. Sosiaaliset taidot ovat tärkeitä tässä työssä. Et tarvitse alan koulutusta. 

Tulet ensisijaisesti työskentelemään yhdessä meidän nuorten koordinaattorin kanssa nuorten toiminnassa, jonka tehtävänä on informoida mielenterveysomaisena olemisesta, mielenterveysongelmista/mielen hyvinvoinnista ja järjestää teemapäiviä ruotsinkielisiin ja suomenkielisiin kouluihin. Molempien kielten osaaminen katsotaan eduksi. Työhön sisältyy jonkun verran myös iltatyötä sekä leiritoimintaa. 

Työtehtäviin kuuluvat nuorille suunnattu viestintä ja viestintäkanavien käyttäminen, myös kotisivujen päivittämistä. Joten toivomme että hallitset sosiaaliset mediat ja että sinulla on ITC-taidot hallussa. 

Tarjoamme perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittyä monipuolisten työtehtävien parissa ja saat myös hyödyntää omia vahvuuksiasi työssä. 

Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan ja on määräaikainen noin 1 vuosi. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukainen.  

Työpaikan toimipiste on Vaasa, Kirkkopuistikko 31.  

Lisätietoja antavat yhdistyksen puheenjohtaja Anita Ruutiainen, 044-2098 552 ja toiminnanjohtaja Leena Pakkanen, 044-2000 742. 

Tehtävään valitun täytyy toimittaa rikosrekisteri (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työhöntulotarkastus tehdään koeaikana. 

 Hakemus:

Jos koet, että olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille  mennessä osoitteeseen: 

HAKEMUS:

Jos koet, että olet hakemamme henkilö, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen: [email protected] 

tai:

FinFami Pohjanmaa ry
Kirkkopuistikko 31
65100 Vaasa 

Paikka täytetään, kun sopiva hakija löytyy.

Länk till svenska versionen: https://www.finfamiosterbotten.fi/ajankohtaista/vi-soker-en-projektarbetare-for-ungdomsarbetet/

Pin It on Pinterest